"You shouldn't dream your film, you should make it!"

Open sollicitatie en bedankvideo

Kort maar krachtig

Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time persoonlijke video's hebt voor je werken-bij site. Creëer het Coolblue effect en breng jouw enthousiasme over! Check de voorbeelden hieronder ↓.

PS: die werken-bij-sites hebben wij ook gerealiseerd.

Ondertiteling

Zonder geluid ook overkomen

Veel mensen kijken video's zonder geluid. Om zeker te weten dat niemand de boodschap mist, is het altijd aan te bevelen om een video te ondertitelen. Als kers op de taart doen wij dit voor je.

 

De voordelen

Eerlijk en beter beeld

Een vacaturevideo zorgt ervoor dat mensen een beter beeld van jouw organisatie krijgen. Dit zorgt er ook voor dat de mensen die zich in de functie herkennen nóg enthousiaster worden.

Sneller hoger scoren

Als je jouw video op basis van een goed zoekwoordenonderzoek online plaatst, dan zijn jouw vacatures ook sneller en beter vindbaar voor de doelgroep.

Shareability

Van alle video's die wij produceren maken wij teasers. Deze 15 seconden durende teasers zijn makkelijk te delen via social media. Beeldmateriaal valt sneller op. Daarnaast triggert het om tóch even naar jouw werken-bij-site te gaan.

Video gaat lang mee

Een vacaturevideo kan een behoorlijke tijd meegaan. Een baan verandert niet zomaar drastisch dus als je de sfeer en de inhoud van de baan goed kunt overbrengen dan kun je zo'n video jaren gebruiken.

Filter

Als je een vacaturevideo op jouw werken-bij-site plaatst, dan werkt dit als het ware als een filter. Mensen die enthousiast worden, solliciteren en degenen die er niets bij voelen, reageren niet.