"You shouldn't dream your film, you should make it!"

Bedrijfsfilm

Less is more (max. 2 minuten)

Wij doen een intakegesprek, bepalen de kaders en bedenken vragen voor de mensen die worden gefilmd. Vooraf ontvang je een document met al deze informatie zodat je zeker weet dat het goed komt.

Fotografie

Thumbsnails & more

Als we toch op locatie aanwezig zijn dan maken we tegelijkertijd foto's. Terwijl de medewerkers worden gefilmd zorgen wij ervoor dat je ook professionele foto's krijgt voor je werken-bij-site. Thumbnails inbegrepen.


Ondertiteling

Zonder geluid ook overkomen

Veel mensen kijken video's zonder geluid. Om zeker te weten dat niemand de boodschap mist, is het altijd aan te bevelen om een video te ondertitelen. Als kers op de taart doen wij dit voor jou.

Drone

The sky is the limit

Vaak wordt een extra tarief gerekend voor zogeheten droneshots. Bij ons niet, want veel locaties zijn gewoon hartstikke tof en indrukwekkend om van bovenaf te filmen. Een must dus. Daarom bieden wij dit standaard aan bij een bedrijfsfilm.

1 x bedrijfsfilm

 

€1.985,-
 

2 x bedrijfsfilm

✅ Meest gekozen

€1.945,- per stuk

5 x bedrijfsfilm

 

€1.885,- per stuk 

10 x bedrijfsfilm

 

€1.785,- per stuk 

voordelen van een bedrijfsfilm

Eerlijk en beter beeld

Een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat mensen een beter beeld van jouw organisatie krijgen. Dit zorgt er ook voor dat de mensen die zich in de functie herkennen nóg enthousiaster worden.

Sneller hoger scoren

Als je jouw bedrijfsvideo op basis van een goed zoekwoordenonderzoek online plaatst, dan zijn jouw vacatures sneller en beter vindbaar voor de doelgroep.

Shareability

Van alle bedrijfsfilms die wij produceren maken wij teasers. Deze 30 seconden durende teasers zijn makkelijk te delen via social media. Beeldmateriaal valt sneller op. Daarnaast triggert het om tóch even naar jouw werken-bij-site te gaan.

Video gaat lang mee

Een bedrijfsfilm kan een behoorlijke tijd meegaan. Een baan verandert niet zomaar drastisch dus als je de sfeer en de inhoud van de baan goed kunt overbrengen dan kun je zo'n video jaren gebruiken.

Filter

Als je een bedrijfsvideo op jouw werken-bij-site plaatst, dan werkt dit als het ware als een filter. Mensen die enthousiast worden, solliciteren en degenen die er niets bij voelen, reageren niet.